HTML

Zene és életérzések a hétköznapokban

Sallai Roland blogja

Friss topikok

  • Én_: @Sallai Roland: igen az nem árt :D (2011.02.10. 21:06) A női talán miértjei?....
  • Sallai Roland: @Sipos Márton: nem hinném hogy mindenhol,de azoknál a családoknál ahol a szülő nem azt érte el az ... (2011.02.07. 23:26) Elefántegerek avagy színjáték egy életen át.
  • Sipos Márton: A mai zenei világot a trend és a pénz irányítja. Jó zenét, csak mély érzésekkel lehet hallgatni. (2011.02.07. 00:18) Térités

Linkblog

Archívum

2011.02.07. 00:16 Sallai Roland

Térités

 Egyre gyakrabban,úgy viselkedem a zenehalgatásom során,mint egy missziónárus a bibliaolvasással.Buszon vagy vonaton utazva hallgatva más fiatalok(már amennyit kilehet venni a hangokból)éppen aktuális zenéjét azon gondolkodom,oda kéne mennem és megmutanom...ezt hallgasd legszivesebben mindenkihez oda mennék és ezt tenném.Téritenék mint egy fundamentalista misszionárus,nem hiszem hogy ezzel tulzottan nárcista lennék,inkább uj világot mutatnék be az embereknek személyesen.De ujra és ujra kudarcba fulladok és rájövök hogy a zene az emberek tükörképe és azon csak a dns molekulákkal lehetne válltoztatni.De ha mélyebben belegondolok az ember zenei irányzata,olyan mint egy társadalmi réteg integrálodása,amin mégis lehet válltoztatni??Egyben biztos vagyok megmaradok hű "zenetéritőnek"és idővel sikereket érhetek el.

1 komment


A bejegyzés trackback címe:

https://sallai.blog.hu/api/trackback/id/tr912643476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sipos Márton 2011.02.07. 00:18:39

A mai zenei világot a trend és a pénz irányítja. Jó zenét, csak mély érzésekkel lehet hallgatni.
süti beállítások módosítása